Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Någon som vet var jag är?

Har i dag ägnat mig åt det något tidsödande nöjet att skanna diabilder. Fick över en hel drös med diamagasin efter min far, lovade att skanna dem men har inte kommit igång förrän nu. Har hittat många guldkorn, inte så mycket fotomässigt men desto fler för minnet. Skannar, tittar och minns.

Men ibland sviker minnet. Det enda jag kommer ihåg om den här bilden är att det är en semester på tidigt 60-tal. Det är jag som tagit bilden med min pappas kamera. Snygga ledningar, eller hur?

Men var är det någonstans? Är det någon på fotosidan som känner igen fyren? Jag vet att den ligger norr om Stockholm eftersom vi är på väg upp till min morfar i Puoltikasvaara. ( ligger norr om Gällivare) Tror att fyren kan finnas någonstans vid Höga kusten.

Inlagt 2010-12-31 13:41 | Läst 6886 ggr. | Permalink
Hej Margareta!God fortsättning,jag tro den hetter skagsudde,men det kan vara fel!
mvh Rolf
Svar från Margareta Cortés 2011-01-02 14:43
Tack Rolf.
Det verkar väldigt troligt att det är Skagsudde, jag googlad på det namnet och fyren där ser väldigt lik ut. Såg att den ligger nära Ö-vik och Husum så då blir det ändå mer troligt eftersom vi övernattade i Husum.
Så jag tackar dig för den upplysningen, tycer att det är fantastiskt vad man kan få hjälp med på Fotosidan.
Svar från Margareta Cortés 2011-01-02 16:25
Letade vidare på nätet och är nu helt säker på att det är Skagsudde eftersom stengubben (till höger i bild) står där.
Tack än en gång.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg