Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Enahanda tillvaro.

Det blev en lite längre paus i afrikabloggandet än vad jag hade trott i förväg. Blev en ganska så smärtsam period med mycket knaprande på starka smärtstillande tabletter som dessutom inte hjälpte så mycket. Men nu verkar det värsta vara över, får sova på nätterna igen. Kunde väl inte ana att det var så skönt att få sova...:)

Allt tar så mycket längre tid nu med bara en hand och vänsterhanden dessutom, men kunde jag lära mig att få till en hyfsad namnteckning med vänster hand så ska jag väl kunna skriva och lägga in bilder i bloggen också. Så inom kort kommer fortsättningen på safarin i Afrika.

Inlagt 2009-04-03 14:19 | Läst 5334 ggr. | Permalink
Hej Margareta! va skönt att du är lite bättre nu. Har själv varit tvungen att bli vänsterhänt efter en skada och det är svårt som attan. Har tränat i 13 år nu men har endast lyckats med grovmotoriken, resten får jag hela tiden ursäkta som klumpighet:) Hoppas det går bättre för dig och att du snart blir bra.
Trevlig helg till dig!
Svar från Margareta Cortés 2009-04-03 17:24
Måste få beklaga mig lite för jobbiga två veckor har det varit, men nu känns det som jag är på rätt väg och har inte så ont längre. Vet ju också att det inte är bestående och efter de här första sex veckorna ska jag få börja använda högerarmen igen. Även om jag måste vänta fyra månader med att kånka runt på kameran igen.
Låter jobbigt med 13 år, så vad har jag egentligen att gnälla för.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg