Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Önskan om mer tid och Brutus Östling i Vällingby

Eftersom min önskan om mer tid per dygn inte går att uppfylla, så får jag väl ta och rationalisera ibland. Jag har inte hoppat av eller brutit mitt nyårslöfte ännu, har tagit mina dagliga bilder men blogga har jag inte hunnit med.

Tar och lägger in dem i ett svep i dag istället. Alla utom den 18 januari, den blev för personlig. Har tänkt mig att bilderna ska bli liksom en dagbok över mitt år, så en del bilder får jag ha bara för mig själv.

Den 19 januari var jag på sjukgymnastik och fick en ide till bild där, men där behövs det tillstånd och liknande för att fota. Men tanken på bild ville inte släppa mig. Kameran på stativ och självutlösaren och naturligt en hel del försök innan allt var med på bild. Lite jox i photoshop. Blev inte nöjd med bilden ändå, så jag testade lite andra bilder men när ingen bild blir som man tänkt sig så fick det bli den här trotts allt som blev dagens.

I tisdags fick jag hjälp av yngsta dottern med att packa i min fars lägnhet, som ska tömmas och så körde vi tunga säckar med kläder till Myrorna. Efteråt blev det ficka med dotter. Hade bara mobilkameran med men en bild blev det åminstonde.

Onsdag var det trist, grått och halt väder. Inte läge för att gå ut och halka med kameran. De vissna tulpanerna inne hade gjort sitt och de fick vara modell till dagens bild.

Idag så hände det desto mer och jag hade kunnat fylla bloggen med bilder. Men avslutningen på dagen, som var ett mycket bra föredrag med bildvisning av Brutus Östlund var det bästa. Några passade på att få böcker signerade.

ISO 1600 och utan blixt.

 

 

Inlagt 2009-01-22 22:18 | Läst 3046 ggr. | Permalink
Brutus var bra, jag har sett honom tidigare. Det är alltid se- och hörvärt. Kul att se så många på plats, eller hur? Är det du som ska åka med honom till Norge?
Svar från Margareta Cortés 2009-01-23 08:24
Håller med Brutus var bra, bättre än när jag såg honom förra gången. Fina bilder också.
Mycket folk var det och jag tror av handuppräckningen att det var fotosidan som lockat dit flest.
Helt rätt, det är jag som ska upp till Norge och fota örnar. Åker i morgonbitti, eller snarare natt.
Lycka till! Du håller väl bloggen uppdaterad?
Svar från Margareta Cortés 2009-01-23 11:19
Tack!
Jodå, minst en bild om dagen även från den resan. Lär finnas bredband där, så om jag hinner så kommer det bilder från plats.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg