Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Gränder och folk.

Mera promenadfoto.

Jaws Corner. 

Titta vad jag har.

Städdags.

Skolbarn.

Skolbarn i sina skoluniformer.

Bråttom. Barnen har skola på antingen förmiddag eller eftermiddag och då bytet är vid tolvtiden så vimlar det av barn på stan.

Fiskförsäljare.

Vila i skuggan.

Solgrill. Solspis har jag sett i Tibet, men aldrig en solgrill förut.

Inlagt 2017-11-27 23:40 | Läst 5058 ggr. | Permalink
Fina biler på barnen i sina skoluniformer. Solgrillen var något nytt även för mej men smart om man har mycket sol. VI skulle få äta rå mat på vår breddgrad mer än 6 månader om året :-)
Hälsningar Lena
Fastnar för bilden på mannen med cykeln. Vilken årgång på cykeln kan man undra. Inte lätt att cykla på den heller med platta däck. Bilden under på de två flickorna får även den mig att fundera. Är det stället för tippsinlämning. Matcherna står på väggen.
Sten
Flera härliga bilder. Gillar främst bild nr 3 och bilderna 9-12. Den första blir en toppenbild med lite beskärning i höger kant.
Trevlga vardagsbilder från landet långtbortistan..
mv/Gunte
Tack alla ni som kommenterat, ledsen att jag inte hinner svara alla personligt nu och inte helker kommentera så många bloggar. Får kompensera det när jag komner hem om några dagar. Full rulle i landet "Down under"
Har själv inte så mycken tid får vara med ibland Solgrillen är häftig Ha en bra kväll // Gert
Så många spännande miljöer och intressanta människor! Gillar sjätte bilden lite extra med skolbarnen som kommer vandrande i gränden i sina fina kläder.
Hälsningar, Bjarne(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg