Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Kina - Bröllop.

En morgon då jag kom ut från hotellet var det stor uppståndelse alldeles nedanför. Folk hade samlats och massor med fotografer var där, så jag väntade en liten stund för att se vad som var på gång. Strax så kom det tio stycken brudpar.

Fotograferna trängdes för att få de bästa bilderna.

Men till min förvåning så släppte de även fram mig så att jag skulle få fota.

Massor av konfetti sköts upp och ballonger i mängder for upp i luften.

Varje brudpar hade låst fast ett hänglås någonstans. Vid Kinesiska muren var ett populärt ställe och nu sände de iväg nyckeln i  ett knippe ballonger så att ingen skulle kunna låsa upp deras lycka. Här kan man se nyckeln.

Så for ballongerna iväg.

Alla var inte lika intresserade av brudparen.

Det fanns mer spännande saker på backen. 

Inlagt 2016-11-11 03:25 | Läst 4278 ggr. | Permalink
Färggranna bilder och vilken upplevelse att få vara med om detta, helt oplanerat. Ibland ser man ju ett brudpar när man är ute och reser men inte 10 stycken som här. Bilderna när ballongerna far iväg får mej att minnas en fantastisk reklamfilm då man släppte iväg en massa färggranna studsbollar på gatorna i San Fransisco. Minns inte riktigt vad de gjorde reklam för men jag tror att det var Sony.
Hälsningar Lena
Svar från Margareta Cortés 2016-11-11 12:08
Tack Lena!
Det var en rejäl överraskning då jag kom ut den morgonen, blev lite annorlundaupplevelser då jag inte var med gruppen och kineserna var så vänliga och ville att även jag skulle få komma fram och fota. Märkte det på flera ställen. Inte då vi gick i grupp, men när jag kom själv.
Kommer inte ihåg den reklamfilmen med studsbollar men kan tänka mig studsandet i San Fransisco.
Det är mycket du får vara med om på dina resor och Kina var inget undantag. Att få se tio brudpar måste vara något av rekord. Mycket snygga och färggranna bilder.
När jag var i Turkiet så hamnade vi på en fotografering av ett brudpar i Antalya, men det var bara ett brudpar.
Ha det gott/Stig
Svar från Margareta Cortés 2016-11-11 12:10
Tack Stig!
Brudpar har jag ramlat på lite här och där men aldrig så här många varken förr eller senare. Ett riktigt ståhej var det.
Det var fina och färggranna bröllopsbilder! Intressant det där med nycklarna. Många par här hemma sätter ju också upp hänglås lite varstans. Undrar om de behåller nyckeln för säkerhets skull?
Svar från Margareta Cortés 2016-11-11 12:11
Tack Sture!
I Kina är det väldigt populärt med hänglås vid Kinesiska muren och det var första gången jag såg det.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg