Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Lite blandat

Ska man rensa i dammen och det är varmt eller varmare än varmt så varför byta om till annat än det man jobbar i. Det torkar ändå.

Det växer och det blommar.

Faller en blomma ner tar det inte lång stund innan den vita jasminblomman ändrar färg.

Balineserna är mycket duktiga på träsnideri. Mycket av virket kommer från Jarkarta men bearbetas på Bali.

Träffade på ett brudpar och deras fotograf. Lite spända leenden vid fotograferingen.

När fotografen var klar kom de stora leendena.

Rondellutsmyckningarna var av det rejälare slaget här.

 

En byggarbetares viloplats.

Inlagt 2015-01-10 06:15 | Läst 3642 ggr. | Permalink
Vilken underbart vacker park i början! Underbar blomsterprakt som kommer fram jättefint i bild fyra. Bild fem är också mycket vacker och den fallna jasminblomman är fint fångad. Kul med byggarbetarens viloplats.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Margareta Cortés 2015-01-10 18:32
Tack för din vänliga kommentar. Blev lite blandat i dag, man får ju lite udda bilder på en resa de som inte passar in bland några andra.
Mycket fint smått och gott tycker jag! Bild tre är ju sagolik vacker...och bilden på byggarbetaren gillar jag verkligen...snyggt fångat med ciggen i handen och lite mystisk gömd...och fin minimalism i bilden. Antar att viloplatsen var inrättad på själva arbetsplatsen?
och så klart brudparet hade det tufft...- två fotografer!!! :)

En liten tanke och undran...har du någon form av visitkort med dig i fickan med din mailadress, bloggadress eller så...för att kunna ge någon man har infångat snyggt? Ibland tycker jag att det är synd att de som man fått en bra bild på, aldrig förmodligen får se....

Må gott mellan sydpol och nordpol!
Svar från Margareta Cortés 2015-01-10 18:37
Tack Lena!
Underbara trädgårdar i det landet, det växer så det knakar. Viloplatsen på bygget misstänker jag var lite mer än bara för paus. Han hade dragit in en gammal båt till hålet i planket och då vi gick förbi på kvällen fick jag i trycket av att det även var hans sovplats för natten. Många gästarbetare där.
Har ofta med mig visitkort i fickan som de får som vill ha men på många platser så har de som fastnar på bild knappast tillgång till internet så jag önskar ofta att jag hade en liten miniskrivare med. Fast man kan ju inte packa för tungt i bagagat heller. Men jag har min favoritisbjörn på visitkortet så de brukar vara uppskattade att få ändå.
Mycket stiligt brudpar du fick på dina bilder. Det är de bilderna jag gillar bäst bland ditt urval idag.
Svar från Margareta Cortés 2015-01-10 18:37
Brudparet var vackert. Tack Ingemar.
Hej! Många fina blommor, det är inte utan att man längtar till lite gästvänligare breddgrader just nu, när det snöar som tusan utomhus..
Hälsn!
Svar från Margareta Cortés 2015-01-10 18:38
Tack Jan!
När det slaskar som mest önskar man sig bort. Fast här snöar det inte.
Vilka vackra blomsterbilder du fotat Gillar fotografen med två färgad byxa Brudparet är också fina Ha en skön helg : ) // Gert
Svar från Margareta Cortés 2015-01-13 17:22
Tack Gert för din kommentar. Fanns mycket fint där i Bali.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg