Maggan mellan isbjörnar och pingviner

och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Byn utan namn.

Det är klart att den lilla byn på Kreta har ett namn men jag vet inte om jag någon gång hörde dess namn eller om det är så att jag bara glömt bort det.
Men den lilla byn hade en liten restaurang. Den var inte stor men när de fick höra att det kanske kunde komma lite turister till deras lilla by så ställde hela byn upp och lånade ut bord och stolar.

Eftersom jag inte kommer ihåg var den lilla byn ligger så kan jag inte tipsa om var den finns och om den goda maten där. Men jag kan garatera att det var mycket gott. Ser väl inte så där speciellt ut och mina medresenärer rynkade lite på näsan när maten kom fram men man ska inte dömma "hunden efter håren". De smakade och jag kan lova att faten var länsade ganska så snabbt. Vad det var för kött? Lamm förstås!

 I köket var det hemtrevligt med trasmattor på golvet.

Krögaren själv var en godmodig man.

Mer om den lilla byn.

Inlagt 2013-07-10 08:17 | Läst 3147 ggr. | Permalink
Här hemma finns det en pizzeria i de minsta hålor men god mat? Nja, då får man leta. Har själv varit på Kreta som är en fantastisk ö och ger man sig iväg utanför turiststråken så kan man få med sig så mycket mer. Litet trist med språket men som du skrev tidigare går det ju bra med litet tecken :) /Frode
Jättefint porträtt på krögaren!

/Torbjörn
Tänk att du har varit på så många olika ställen runt i Världen :) Alltid kul att följa din blogg. Allt gott :)
Vilka udda och intressanta platser du hittar på dina resor. Känns som en bra bit från de vanliga turiststråken. krögaren ser ut som en skön person, nästan lite drag av jultomten där.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg